Eigenzinnige selectie van wijnen en aperitieven

DEZE WEEK GEPROEFD : PINOT NOIR RESERVE TRIMBACH 2016

06-11-2019
Voorbeeld post 2

Met een kleine honger stap ik een sympathieke bistro binnen. De suggestie van de dag Witloof met kaassaus.Mijn oog valt op de tafel naast mij die een schitterende rode wijn geserveerd krijgt. Mijn keuze was snel gemaakt. Een Pinot Noir "Réserve" Trimbach 2016, licht gekoeld. Een bom van rode vruchtenaroma's gevolgd door een frisse lichte acciditeit die prachtig samen gaat met de bechamelsaus. Wat is het leven mooi om zo onverwachts van een oenologische voltreffer te mogen genieten.

volgend bericht

"COTES DU RHONE LAURENT BRUSSET 2017 : COUP DE COEUR GUIDE HACHETTE 2019"

07-11-2019
vorig bericht

"OP DE PROEFTAFEL: WIJNEN MET EIKLAGERING"

05-11-2019